Διαγωνισμός ιδεών: Ποιος έχει την πιο δημιουργική ιδέα για προστατευτικές μάσκες;

Μας συνοδεύουν πλέον στο διάστημα του κορονωϊού: οι προστατευτικές μάσκες στολίζουν τα πρόσωπα των ανθρώπων στο μετρό, στα τρένα και στα καταστήματα. Προκειμένου το Ελληνογερμανικό Συνέδριο Φορέων από 12 έως 14 Οκτωβρίου στη Λειψία να μη διεξαχθεί με συνηθισμένες πράσινες μάσκες προστασίας, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικογένειας, Τρίτης Ηλικίας, Γυναικών και Νεολαίας προκήρυξε έναν διαγωνισμό δημιουργίας λογότυπου. Οι νικητές/νικήτριες θα προκύψουν κατόπιν διαδικτυακής ψηφοφορίας και ο βραβευμένος λογότυπος θα τυπωθεί σ’ όλες τις προστατευτικές μάσκες.

Ideenwettbewerb GriechischΑπό 12 έως 14 Οκτωβρίου πρόκειται στη Λειψία να διοργανωθεί ένα Ελληνογερμανικό Συνέδριο Φορέων. HOμοσπονδιακή Υπουργός Νεολαίας Φραντσίσκα Γκίφαϋ (SPD) σκοπεύει στο πλαίσιο του συνεδρίου να εγκαινιάσει το γερμανικό γραφείο του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (ΕΓΙΝ) στο κέντρο της Λειψίας. Προκειμένου το Συνέδριο Φορέων με περίπου 120 συμμετέχοντες να μπορέσει να διενεργηθεί χωρίς κίνδυνο για την υγεία, παράλληλα με τη τήρηση των αποστάσεων, οι προστατευτικές μάσκες θα αποτελέσουν ένα αναπόσπαστο μέρος του συνεδρίου.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τις οργανώσεις και όσους δραστηριοποιούνται στις ελληνογερμανικές ανταλλαγές νέων να μας στείλουν δημιουργικά σχέδια για τις προστατευτικές μάσκες. Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λογότυπος του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (ΕΓΙΝ); Με ποιο σχέδιο θα μπορούσαν οι δύο χώρες να ταυτιστούν; Τι αντιπροσωπεύει την Γερμανία, τι την Ελλάδα; Ποια τα χρώματα επιλογής; Προσωπικά σχέδια ή δημιουργήματα ενός γραφιστικού προγράμματος- όλες οι ιδέες και δημιουργίες είναι ευπρόσδεκτες!

Τα σχέδια και οι λογότυποι μπορούν να σταλούν έως 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Τι πρέπει να γίνει;

  • Σχεδιασμός ή δημιουργία λογότυπου (ιδανικά σε λευκό φόντο)
  • Στοιχεία του/της δημιουργού και σύντομη διατύπωση του ιστορικού της σύλληψης της ιδέας για την διαδικτυακή ψηφοφορία (el_Διαγωνισμός ιδεών)
  • υπογράψτε το έγγραφο
  • μαζί με το σχέδιο σε μορφή αρχείου jpg ή png με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση buero@pressenetzwerk.de
  • Καλή επιτυχία!

 Τι αφορά η ψηφοφορία;

  • Δημιουργικότητα και πρωτοτυπία!

Οι νικητές/νικήτριες

  • Θα βραβευτούν αρχές Σεπτεμβρίου μετά από μια διαδικτυακή ψηφοφορία, για την οποία θα υπάρχει πρόσβαση μέσω του Blog http://www.agorayouth.com και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης
  • Θα χαρούν το σχέδιο τους τυπωμένο στις προστατευτικές μάσκες στο Συνέδριο Φορέων τον Οκτώβριο 2020 στη Λειψία

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι οργανώσεις ή τα άτομα που δραστηριοποιούνται στις ελληνογερμανικές ανταλλαγές νέων και εμπειρογνωμόνων. H δικαστική οδός αποκλείεται. Ο διαγωνισμός ιδεών διενεργείται σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικογένειας, Τρίτης Ηλικίας, Γυναικών και Νεολαίας.

Πληροφορίες στα γερμανικά είναι διαθέσιμες εδώ.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..